Hartelijk welkom bij WEB Trailer B.V.!


Onze kracht is onze flexibele, compacte en efficiënte organisatie, die snel op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van aanhangwagens kan reageren. Conform de wens van de klant streven wij naar een kwalitatief hoogwaardig product tegen een faire prijs. .

Onze productvarianten worden in afstemming met U vervaardigd, zodat het te ontstane voertuig “uw“ voertuig is. WEB Trailer heeft een compleet levergamma van opleggers over nagenoeg alle soorten aanhangwagens naar eigen technische ideeën. De uiteenlopende specificaties van de voertuig- en carrosserieproducent met betrekking tot de opbouw kunnen wij rekening mee houden.

In ons videoportaal leert u meer
over onze 'producthighlights'en krijgt
u inzicht in de functionaliteit van elk
product.
Afbeelding film


Beurs

We zijn aanwezig op NUFAM-DE ontmoetingsplaats voor de bedrijfsvoertuigen industrie van 30.09.21 naar 03.10.21

NUFAM 2019 is dit jaar de vakbeurs voor de bedrijfsvoertuigen uit Duitsland en voor professionals en gasten uit Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Compact maar uitgebreid, beheersbaar en tegelijkertijd divers, het biedt een geconcentreerd overzicht van de gehele portefeuille van de bedrijfsvoertuigindustrie. Korte afstanden en de verstandige combinatie van tentoonstellings-en specialistische Programma's maken NUFAM voor vier dagen een waardevol informatie-, presentatie-en besluitvormings platform.


01.12.2020 - 03.12.2020 TRANSPORT COMPLEET vakbeurs

Al jaren brengt Transport Compleet Hardenberg de transportbranche samen. Op dit regionale netwerkevenement met landelijke aantrekkingskracht is de gehele transportbranche vertegenwoordigd. U ziet de nieuwste producten en oplossingen van alle grote merken en ontmoet regionale aanbieders. Tijdens dit netwerkevenement treft u uw zakenrelaties en legt u de basis voor nieuwe samenwerkingen. Bezoekers geven netwerken, kennis vergaren en oriënteren op producten en diensten op als doel van hun bezoek. Inspelend op de behoefte aan kennis is er op de Transport Compleet Hardenberg een inspirerend kennisprogramma. Tijdens lezingen, presentaties en kennissessie komt u alles te weten over de laatste ontwikkelingen in de branche. Kortom, Transport Compleet Hardenberg is de vakbeurs die u als transportprofessional niet mag missen! (Quelle www.evenementenhal.nl)

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Producten
mobile.de